19 Aralık 2009 Cumartesi

Rüyalar gerçek ol(ma)sa

İki gün önce rüyamda siyah Chanel çanta ve YSL ayakkabı almak üzereydim ki..uyandım.(Anca rüyanda alırsın mesajıydı sanırım bu bana, ya da bu arada çok fazla moda blogu okuyorum)

Dün de hayatımda konuşmadığım tek bi kız var, onu göresim tuttu rüyamda. Üstelik hamileymiş de doğurmuş, ben bebeğini seviyorum falan..Off ne alaka anlamadım, ne aklımdan geçti şu son 231243423425342 gündene de onunla ilgili tek bir muhabbet, nerden girer rüyama..Sanırım ben insanlarla küs olmayı sevmiyorum, her ne kadar haklı olsam da,içime dert oluyor, insan sevgisi denen lanet bulaşmış bana bi kere. Annem sağolsun, dememiş ki kızım sana bok atarlarsa sen daha büyüğünü at diye, kötülük yapana iyilikle karşılık ver diye şu dünyada aptal yerine konulmadan yaşayamayacağın bi felsefe yerleştirmiş, ben de onun ekmeğini yiyorum(!) işte. Neyse Allahtan kötülük yapana iyilikle karşılık vermeyi bi 5 sene önce bıraktım:) Yemin ederim, sigaradan, alkolden bile daha beter bi alışkanlık.

Bir de bi garip oluyorum bayadır, uyandığımda rüya mı gerçek mi ayrımına varmam bi kaç dakikamı alıyor. Eskiden arasıra olurdu, şimdi nerdeyse her sabah rüyaların etkisinden kurtulmak için ciddi çaba harcıyorum, kendi kendime "rüyaydı, tamam.." diye telkin veriyorum.

Ulen bilinçaltım, yine ne gizliyosun benden..Neyse yakında ele verirsin nasıl olsa kendini.

1 yorum:

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

MErhaba, benim bloguma da baklerim,
http://keddynindolabi.blogspot.com/